Uw conferentie, vergadering of training is bij voorbaat geslaagd op deze unieke locatie in het hart van de Haagse binnenstad. Igluu Den Haag biedt een grote plenaire zaal en meerdere subzalen voor gezelschappen tot 200 deelnemers.

Igluu Den Haag heeft aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit. Centraal gelegen in de binnenstad van Den Haag, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende en uitgebreide catering.

Igluu ligt in de Haagse binnenstad, aan de Mauritskade, vlakbij de Denneweg. De talloze hotels, winkels, cafes en restaurants zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving.  Vanaf het Centraal Station loopt u binnen 15 minuten naar Igluu Den Haag. Om de hoek stoppen verschillende bussen en trams. Betaald parkeren kan langs de Mauritskade, de Nassaulaan of in een van de parkeergarages in de buurt. U kunt uw verblijf bij Igluu tevens combineren met een overnachting in een van de nabijgelegen hotels.

Wilt u snel een complete bijeenkomst boeken en gelijk weten waar u aan toe bent qua kosten? Maak dan gebruik van een van onze verrassend complete en voordelige arrangementen.

Een plek met historie

Igluu Den Haag is gevestigd in het voormalige hoofd-kantoor van mijnbouwmaatschappij Billiton. Het gebouw is een ontwerp van architect Co Brandes in de stijl van de Nieuwe Haagsche School met imposante trappenhuizen en prachtige glas-in-lood ramen. Het pand werd gebouwd in1938 op de plek van de in 1919 afgebrande OranjeKazerne, direct naast het geboortehuis van Louis Couperus – door velen beschouwd als een van de grootste schrijvers die Nederland heeft voortgebracht.

Aantal zalen

4

Minimum en maximum aantal personen

2 tot en met 250

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-