Uw vergadering of training is bij voorbaat geslaagd op deze knusse locatie in het hart van de Utrechtse binnenstad. Vlak bij de Dom. Igluu Utrecht biedt een ruime etage voor plenaire bijeenkomsten met dakterras en meerdere subzalen voor gezelschappen tot 40 deelnemers.

Igluu Utrecht heeft aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit. Centraal gelegen in de binnenstad van Utrecht, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende en uitgebreide catering mogelijkheden.

Igluu ligt in de Utrechtse binnenstad, aan de Jansdam, vlakbij de Dom. De talloze hotels, winkels, cafes en restaurants zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving.  Vanaf het Centraal Station loopt u binnen 10 minuten naar Igluu Utrecht. Per openbaar vervoer (bus) kan uiteraard ook. Om de hoek stoppen in totaal 17 verschillende bussen. Betaald parkeren op het Janskerkhof of in een van de parkeergarages in de buurt. U kunt uw verblijf bij Igluu tevens combineren met een overnachting in een van de omliggende hotels.

Wilt u snel een complete bijeenkomst boeken en gelijk weten waar u aan toe bent qua kosten? Maak dan gebruik van een van onze verrassend complete en voordelige arrangementen.

Aantal zalen

4

Minimum en maximum aantal personen

2 tot en met 40

Openingstijden

Maandag

08:30–21:00

Dinsdag

08:30–21:00

Woensdag

08:30–21:00

Donderdag

08:30–21:00

Vrijdag

08:30–21:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten