Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal, twee monumentale panden in het centrum van Leiden, hebben geschikte zalen voor zeer uiteenlopende groepen. Hoewel de gebouwen al enkele eeuwen oud zijn, zijn ze van alle moderne gemakken voorzien. Met gespecialiseerde technici, een horeca-afdeling waarbij service voorop staat en ervaren eventmanagers die de klant van begin tot eind kunnen begeleiden, wordt elk evenement niet alleen succes, maar ook een beleving voor de gast.

Van theateropstellingen tot 600 personen in de Grote Zaal tot een carré in één van de klassieke foyers van de schouwburg. Zelfs een  intieme opstelling op het podium van het oudste theater van het land behoort tot de opties. Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal biedt u verschillende vergaderarrangementen, inclusief techniek, catering en een goede wifi-verbinding. Een combinatie met een rondleiding achter de schermen en ’s avonds een bezoek aan de voorstelling? Alles kan! Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal heeft voor iedereen een podium.

Speciaal voor iedereen die een vergaderarrangement boekt via devergaderruimte.nl (minimale groepsgrootte van 12 personen) hebben we ter kennismaking een korting van 10%. Vermeld bij uw telefonische of online aanvraag dan ook de kortingscode ‘LSSG-DVR17’.

Leiden

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-