Congreslocatie in Drenthe

Vergaderen of op zoek naar een congreslocatie in de Drenthe? Op onze website vindt u een uiteenlopend aanbod van congreslocaties in Drenthe. Vergadert u het liefst in de ongerepte natuur met rust en comfort? Of ontvangt u uw gasten liever op een centraal gelegen locatie in Drenthe? Op onze professionele website vindt u de meest geschikte congreslocatie voor uw congres. Als u via onze website uw congreslocatie reserveert dan bent u al verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

cfoto-ruimtes Bovendonk-052

Belangrijke puntjes waar je rekening mee moet houden

Natuurlijk kijkt u ook als er WIFI aanwezig is indien u dat belangrijk vindt, ook kijkt u eventueel als u een catering erbij wilt nemen. Het is een congres met andere woorden u zal lang met elkaar samen zijn, dus een het zou een goed idee zijn om bijvoorbeeld te zorgen voor ontbijt met koffie, thee en gebak of ook de lunch is mogelijk. En als uw congres toch in de avond overloopt dan kunt u ook het diner erbij nemen. Via onze website kunt u uw congres tot in de puntjes verzorgen. Heeft u vragen? Maak dan gauw contact.

herst-landhuis2

Hulp nodig bij het zoeken van de perfecte congreslocatie

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel uw congreslocatie online reserveren. Heeft u toch niet helemaal de juiste locatie gevonden die u zocht? Wij helpen u graag om voor u de juiste congreslocatie te vinden in Drenthe. Op onze website vindt u de verschillende grootte van de verschillende zalen en de capaciteit van de zalen. Afhankelijk van het aantal congresgangers kunt u de juiste zaal uitkiezen. We kunnen zo groot gaan zo als u dat wilt.

Bergse-Bossen-08-06-2014-4-MB-29-300x300