Adres & Contact

Ons adres

Heyendallaan 82 6464 EP Kerkrade

Telefoon

Abdij Rolduc
Gewoon vergaderen kan overal. Maar een congres, vergadering, seminar of training houden in het grootste abdijcomplex van de Benelux kan alléén maar in Abdij Rolduc. De muren ademen 900 jaar rust en inspiratie uit. Sinds 1104 gaan zingeving, cultuur, wetenschap en gastvrijheid hier hand in hand.

Wie door de eeuwenoude kruisgangen loopt, proeft de bijzonder sfeer die Abdij Rolduc uitademt. Bezoekers kunnen genieten van stijlvol ingerichte zalen, van prachtige ruimtes als de rococobibliotheek of de bisschopszaal. Wie van de stilte wil genieten kan altijd even neerstrijken in de abdijkerk met middeleeuwse crypte of een wandeling door het abdijpark maken. De voormalige abdij ademt een ingetogen sfeer van rust en aandacht en is daardoor dé inspirerende omgeving bij uitstek.

Conferentievoorzieningen
Abdij Rolduc combineert een rijke historie en ouderwetse gastvrijheid met eigentijdse voorzieningen en service. Het abdijhotel en conferentieoord beschikt over 17 vergaderzalen, variërend van 4 tot 400 deelnemers. Daarnaast zijn in het eeuwenoude pand 160 hotelkamers beschikbaar. Abdij Rolduc is niet alleen geschikt voor grote meerdaagse congressen, maar ook voor dagvergaderingen voor kleine groepen: voor elk gezelschap is wel een passende ruimte beschikbaar.

Abdij Rolduc beschikt in het hele complex over een gratis WIFI-netwerk. Rond het gebouw is ruime gratis parkeergelegenheid voorhanden. Tussen de vergaderingen door verzorgen de koks van Abdij Rolduc graag een lunch, buffet of uitgebreid menu. Al naar gelang de wensen van de gast. In de hotelbar is het ’s avonds gezellig toeven met een Rolducs abdijbiertje in de hand of een goed glas kloosterwijn. Á la carte eten kan natuurlijk ook in het kloosterrestaurant. Abdij Rolduc ligt op de grens van Nederland en Duitsland, in het hart van de Euregio. Vergaderen, vakantievieren, cultuur snuiven of een feestje geven: Abdij Rolduc is altijd de passende locatie.