Adres & Contact

Ons adres

Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest

Telefoon

Vergaderen in het midden van het land? Dat kan in De Soester Duinen. Dichtbij Utrecht, Amersfoort en Amsterdam in een schitterend en uniek natuurgebied. Alles is mogelijk in op deze veelzijdige vergaderlocatie! U bent bij ons aan het juiste adres voor congressen, vergaderen, diners, recepties en (bedrijfs)feesten. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke manier van dienstverlening.

Vergaderen in de mooiste zalen

– Om te vergaderen hebben diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 6 tot 250 personen, dus voor iedere bijeenkomst een passende ruimte. Veel van onze zalen beschikken over een eigen terras. Zo kunt u na het vergaderen een heerlijke kop koffie drinken in de zon. Daarnaast kunnen wij voorzien in alle benodigde audiovisuele middelen, die bijdragen aan uw succesvolle bijeenkomst. Ook is het mogelijk om na het vergaderen aan te schuiven voor een heerlijke lunch of diner. Bekijk hier onze arrangementen.

– Wij zijn een prachtige locatie, zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Vanaf de A28 bent u met de auto binnen 5 minuten auto bij ons, uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Soesterduinen.