Adres & Contact

Ons adres

Koninginnenlaan 3, 5211WD 's-Hertogenbosch

Zoekt u een vergaderruimte in het centrum van Den Bosch, tegenover het centraal station? Een unieke, sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en toch dezelfde rust biedt als een landelijke locatie? Dan bent u bij De Zandkamer aan het juiste adres.

De Zandkamer is gevestigd in een monumentaal pand en heeft twee ruime, moderne vergaderruimtes. Deze beschikken elk over een eigen keuken, zithoek, espressomachine, audiovisuele apparatuur en toiletgroep. De inrichting is stijlvol en licht, met oog voor detail.

Voor groepen van 2 tot 14 personen is De Eerste Kamer geschikt. De Tweede Kamer biedt plek aan 8 tot 24 personen.

De Zandkamer biedt u alle moderne audiovisuele faciliteiten die kunnen bijdragen aan het gewenste resultaat van uw presentatie of vergadering.
De vergaderruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, boardmeetings, presentaties, brainstormsessies, lezingen, trainingen, cursussen, heisessies en een privé diner.

De omgeving, het bourgondische centrum van Den Bosch bevindt zich om de hoek van de Zandkamer. Ideaal voor een korte wandeling tussen de bedrijven door of als u behoefte heeft aan inspiratie uit de omgeving.

Verse koffie, espresso, cappuccino of een latte macchiato maakt u met onze professionele espresso apparaat met heerlijke vers gebrande Italiaanse koffiebonen. Naast koffie en thee is er voor u gekoeld bronwater, frisdrank en versnaperingen als verse koekjes en lekkere chocolaatjes. Ook kunnen wij u de echte Bossche Bollen van Jan de Groot serveren of een zelfgebakken cake.

Graag verzorgen voor u een smakelijke lunch, een privé diner of lekkere hapjes tijdens of na uw bijeenkomst. Wij werken met heerlijke biologische streekproducten. Heeft u speciale wensen? Een dieet, vegetarisch of heeft u een bepaald lunch of diner thema in gedachte? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De Zandkamer bevindt zich tegenover het Centraal Station dus is uitstekend te bereiken met openbaarvervoer. Komt u met de auto, dan is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid in de straten of de parkeergarage onder het Centraal Station.

Heeft u interesse, bel of mail ons gerust. Wij bespreken graag uw wensen en mogelijkheden voor een op maat verzorgde vergadering, brainstormsessie, presentatie, training, prive diner of lezing.