Beleef de magie van het theater

Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of juist een intieme sfeer: in Flint vindt u elke gewenste uitstraling.

Treed binnen in ons prachtige theater voor een waanzinnig feest of een goedlopend evenement. Met een geheel vernieuwd interieur, zeer diverse ruimtes en een eigentijds restaurant bieden wij de juiste uitstraling voor elke bijeenkomst.

Multifunctionele ruimtes
Uw gasten arriveren in de uitnodigende transparante foyer en zullen, eenmaal binnen, worden overrompeld door de sfeervolle verlichting en de levensgrote theaterbeelden aan de wanden. Onderscheidend aan Flint als theaterlocatie is bijvoorbeeld de state-of-the-art-techniek. Het creatieve technische team levert de beste kwaliteit die u zich kunt bedenken. Met een grootschalige presentatie in de AFASzaal of een intieme bijeenkomst in de Rabobank Theaterzaal – en alle aanvullende mogelijkheden die de foyers, het terras en het theatercafé bieden – maakt u uw bijeenkomst in Flint tot een groot succes.

Catering
In Trek theaterkeuken & café schuift u aan voor heerlijke gerechten in een ontspannen sfeer. Neem plaats op de lange zwarte banken, op een barkruk of aan een gezellige bistrotafel: hier kunt u eten en drinken zoals u dat wenst. Op het podium speelt een band en vanuit de open keuken ziet u de koks in de weer met uw gerechtjes. Ga in gesprek met onze horecamanager en laat het thema van uw bijeenkomst doorvoeren in de uitstraling van het eten en drinken. Voor een compleet evenement, voorzien van uitstekende en veelzijdige catering.

Ons team van creatieve theaterprofessionals staat klaar om de organisatie feilloos te laten verlopen. Daag ons uit en creëer uw droomevenement, want vandaag is Flint úw podium!

De ruimtes in Flint zijn flexibel in te richten en geschikt van 20 tot 1300 personen.