Adres & Contact

Ons adres

Nieuwe Steeg 74 4171 KG Herwijnen

Telefoon

GeoFort in Herwijnen, daar waar Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant samenkomen, vindt u het prachtige historische forteiland GeoFort. Dit rijksmonument is goed bereikbaar via de A2, A15 en A27.

Dat gegeven in combinatie met onze gastvrijheid, smaakvolle gerechten uit eigen keuken en een uitgebreid aanbod van (geo)activiteiten, maken van GeoFort dé locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Van vergaderingen tot bedrijfsfeest en van klantendag tot congres.

GeoFort biedt u de keuze uit een auditorium en vijf comfortabele zalen, elk met een eigen karakter, geschikt voor 5 tot 150 personen. U kunt uw bijeenkomst dus centraal beginnen en vervolgens in kleinere groepen voortzetten. Meer ruimte nodig? Dan zijn ook de sfeervolle overdekte kazernestraat, het ruime terras en zelfs het gehele eiland voor u beschikbaar.

Het fortterrein biedt vele mogelijkheden voor workshops en innovatieve sessies. Bij GeoFort draait het om innovaties op het gebied van cartografie en navigatie. Hiervoor heeft u de keuze uit een groot aanbod aan GeoActiviteiten. Liever iets anders ondernemen? Wij maken graag voor u een programma op maat.

Deze flexibiliteit vindt u ook terug in onze catering. Voor elke situatie bieden wij een passende aanbod. Borrelhapjes, boerenlunch, diner of barbecue worden smaakvol bereid met eerlijke streekproducten. Speciale wensen? We vernemen ze graag.

Wij beschikken over 6 zalen variërend tussen de 5 en 150 personen.