Gooiland Evenementenlocatie in Hilversum: als u op zoek bent naar een locatie met een bijzondere ambiance, waar gastvrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan! 

Dé evenementenlocatie met passie

Congres l Symposium l Seminar l Vergadering l Bedrijfsfeest

Gooiland wanneer u een event wilt neerzetten , of als u op zoek bent naar een locatie die zorgt voor succes.

Een locatie die altijd een stap extra zet en ontzorgen belangrijk vindt. U wilt natuurlijk dat deze locatie centraal gelegen en goed bereikbaar is, maar ook karakter heeft.

Gooiland, gevestigd in een monumentaal pand in Hilversum, laat  zich volledig vormen naar uw wensen. Wij bieden ruimte voor events van 5 tot 2000 personen en beschikken over 14 multifunctionele ruimtes waaronder een theater, filmzaal en grand café. Deze volledig aanpasbare ruimtes zijn voorzien van alle benodigde techniek.

Uw event

Eigen inbreng is bij ons altijd  welkom, maar wanneer u het lastig vindt om zelf invulling te geven aan uw event, staat er een ervaren team voor u klaar. Hun passie verrast altijd en zij zien het als hun hoofdtaak om uw verwachtingen te overtreffen.

Personeel & catering

Wij werken samen met een getalenteerde cateraar die op eigen wijze met lokale producten werkt. Ons personeel is geselecteerd op ervaring, gastvrijheid en behulpzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat zij met liefde voor u en uw gasten zorgen.

Gooiland ziet ieder event als een nieuwe uitdaging om de beste evenementlocatie van Nederland  te laten zien. Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering. En dat maakt verschil!

 

> Evenementen van 5 tot 2000 personen
> Centraal gelegen in Nederland, 500 meter van centraal station Hilversum
> Nabij de A27, A1 & A3
> Gratis parkeerplaatsen
> Gratis Wifi
> Overnachtingsmogelijkheden

 

  1. 14 ruimtes
  2. 5 tot 2000 personen, grootste zaal 750 personen plenair