De enige locatie aan de kust in Nederland waar, achter een historische kapel, een met moderne kunst en design ingerichte eventlocatie is gevestigd. In het centrum van Noordwijk aan Zee heeft interieurinrichter Klooster in de voormalige ‘Kerk en Kapel aan Zee’ op indrukwekkende wijze vormgegeven aan zijn interieurvisie. Het is een buitengewoon bijzondere locatie geworden voor seminars, congressen, vergaderingen, diners en recepties. De styling is gericht op de wens een inspirerende ruimte te bieden met een stimulerende werking op de creativiteit en productiviteit van onze gasten. De professionele stylisten van Klooster zetten voor elke meeting de opstelling naar wens klaar en zorgen er bijvoorbeeld voor dat de (technische) voorzieningen in orde is. Alles om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst soepel en comfortabel verloopt.

Op maandagen, dinsdagen en woensdagen geldt een dagprijs, of dagdeelprijs voor de locatiehuur met een extra bedrag per persoon voor het gebruik van koffie, thee, water en frisdrank.

Dagvergaderingen in de kapel kunnen verder nog worden uitgebreid met outdoor activiteiten, entertainment, lunches, borrels en diners. Interessant is ook ons ‘één uurs borrelarrangement’ incl. drankenarrangement gebaseerd op bier, wijn en frisdranken, hapjes en tafelzoutjes. (vanaf 19,50 euro per persoon).

  • Aantal zalen 2
  • Minimum en maximum aantal personen
    80 personen in kleine ruimte (kapel), 200 personen grote ruimte (kerk)