Adres & Contact

Ons adres

Lumièrestraat 63, 1087 JA Amsterdam

Telefoon
E-mail

L63 is een workshopruimte in Amsterdam IJburg. Je kunt bij ons inspirerende ruimte huren voor een eigen groep of deelnemen aan de open activiteiten.

Een referentie: L63 is perfect voor een teamdag! De ligging, mogelijkheden en uitstraling maakte het voor ons de perfecte ruimte om even los te komen van de organisatie en out of the box te denken. – Marijn den Uijl, Regio Gooi en Vechtstreek.

Ook (startende) professionals biedt L63 graag ruimte, met name wanneer zij open activiteiten organiseren rondom persoonlijke- en organisatie ontwikkeling. Activiteiten die open zijn voor publiek of waarvoor u zich kunt inschrijven, staan in de agenda op deze site.

We gaan uit van co-creatie. Wil je je eigen verhaal of workshop onder de aandacht brengen? Een netwerkbijeenkomst houden? Je kunt de ruimte boeken voor je eigen groep of we kunnen samen iets organiseren, bijvoorbeeld op open inschrijving. In overleg helpen wij ook door het aanbieden van procesbegeleiding, inhoudelijk advies of aanvullend netwerk.

Voor L63 hoef je met de auto niet de stad in, overdag is er voldoende parkeergelegenheid en ook met OV is L63 goed bereikbaar (15 minuten vanaf Amsterdam Centraal met tram 26). L63 is in de stad en tevens buiten. Met een strandje, de haven van IJburg en de mogelijkheid voor een bezoek aan Pampus met de boot op 5 minuten loopafstand.