Markant gelegen op de top van de Herikerberg op slechts 10 minuten afstand van de A1 tussen Deventer en Hengelo vindt u ons statige Landhuishotel de Herikerberg. Onze locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende bijeenkomsten, management trainingen, heisessies, opleidingen, symposia, kleinere conferenties en congressen. Ons landhuis is uitgerust met verschillende vergaderruimten die maximaal geschikt zijn voor bijeenkomsten tot 90 personen. Intiem, rust, ruimte en sfeer tegen een zeer acceptabele en marktconforme prijs is onze visie! Even ver weg van de bewoonde wereld maar uiterst centraal en makkelijk bereikbaar. Veel buitenruimte voor outdoor activiteiten maken onze locatie UNIEK in zijn soort.

Ons statige riet-gedekte landhuis geeft uw bijeenkomst de grandeur die u mag verwachten in Twente en onze gastvrijheid bedrijven wij op het hoogste niveau. De vergaderlocatie is kleinschalig waardoor een zeer persoonlijke en gastgerichte benadering mogelijk is. Het landhuis beschikt over een ruime lobby en ontvangstruimte, de Tuynzaal geschikt tot ca 65 personen, de Heerenkamer geschikt tot ca 25 personen, een in Twentse landhuisstijl ingerichte lounge (eten en drinken) en de uitstekende Bistro tot ca 75 personen met een UNIEK bostuin terras. Gedurende en na uw bijeenkomst zijn er scala aan mogelijkheden voor breaks, borrels en netwerken waarover wij graag met u meedenken. Tenslotte beschikt ons hotel over 30 ruime landhuiskamers. Allen voorzien van moderne badkamer, gratis snelle internetverbinding en een betoverend mooi rustiek uitzicht op de eeuwenoude bossen op de Herikerberg.

Ons team is professioneel en kundig opgeleid en toont alle effort om van uw bijeenkomst een groot succes te maken. Enthousiast zullen ze alle uitdagingen met u aangaan, zowel voor vermaak als advies. Uw gastheer/-vrouw is de hele dag voor u bereikbaar gedurende uw bijeenkomst om u bij te staan.

Zalen

2 Zalen;          Thuynzaal maximaal 65 personen

Heerenkamer maximaal 25 personen

Markelo