Zoekt u een vergaderlocatie met een cultureel karakter? Dan is vergaderen in Stadsschouwburg Utrecht dé meest geschikte locatie voor u. Stadsschouwburg Utrecht is een unieke theater- en evenementenlocatie in het midden van het land. In onze zalen, foyers en vergaderruimtes verwelkomen wij jaarlijks bijna 200.000 bezoekers, verdeeld over ruim 500 voorstellingen en (zakelijke) evenementen. Stadsschouwburg Utrecht biedt een hoog niveau van hospitality en uitstekende technische faciliteiten in een monumentaal gebouw van architect Dudok. Wij verhuren onze diverse ruimtes, die onder andere geschikt zijn als vergaderruimte, aan allerlei organisaties, bedrijven en particulieren. Deze ruimtes kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar gehuurd worden.

Een van deze ruimtes is de Douwe Egbertszaal geschikt voor grote bijeenkomsten (847 zitplaatsen). Door de hydraulische heftribune is de zaal om te vormen tot een amfitheater (634 zitplaatsen). Ook het toneel is te gebruiken voor bijvoorbeeld walking dinners. Met alle mogelijkheden van een volwaardige theaterzaal de ideale locatie voor uw evenement.

Ook hebben we de Blauwe Zaal, dit is een vlakke-vloer theaterzaal met een ruime toneelvloer en een inschuifbare tribune met 176 comfortabele zitplaatsen. Als de tribune ingeschoven is, heeft u een zaal tot uw beschikking van 15 x 12 meter. De Blauwe Zaal leent zich ook goed voor workshops en activiteiten waarbij uw gasten actief mee kunnen doen. U kunt hier vergaderen maar ook dineren in stijlvol theaterlicht. Door de flexibele opstelling is de ruimte zeer geschikt voor presentaties.  De zaal heeft een intiem karakter. Indien gewenst kan de verduistering verwijderd worden, zodat u een prachtig uitzicht heeft op het Zocherplantsoen, de Domtoren en het centrum van de stad.

De Blauwe Zaal beschikt over een eigen foyer met een echte Escher. Dit unieke werk, afkomstig uit een kapel van een Utrechtse begraafplaats, heeft een mooie plek gekregen in de gelijknamige foyer. De grote raampartij van de foyer biedt mooi uitzicht op het Zocherpark. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor ontvangsten of borrels.

6 vergaderzalen

Van 5 tot 850 personen

 

 

 

Bekijk hier onze 3D tour.