Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle en ruime eventlocatie met diverse subruimtes. Culinaire finesse en professionele technische ondersteuning.

Uitstraling

Een bijzondere mix van historische en hedendaagse architectuur. Frisse eigentijdsheid en een sfeervolle, antieke theaterzaal (met rood pluche).

Missie

Ooit was Diligentia de benaming voor een groep natuurkundigen die er met elkaar lustig op los experimenteerden. De betekenis van het woord is ‘opmerkzaamheid en zorgvuldigheid’.

En of wij nou een cabaretvoorstelling of een bedrijfsevenement in huis hebben, die woorden onderstrepen wij graag als onze missie.

Achtergrond en sfeer

Diligentia is uitgegroeid tot hèt Haagse podium voor cabaret en kleinkunst. Alle inmiddels grote namen uit de cabaretwereld hebben er ooit gestaan of worden er nog steeds geprogrammeerd. De sfeer die door hen wordt meegebracht  is voor veel mensen voelbaar aanwezig.

Mogelijkheden

Een vergadering van een kleiner gezelschap of een zakelijke ontvangst tot zo’n 500 personen, met een plenair deel in de theaterzaal en een goed verzorgd diner in de foyers, een huwelijksceremonie in de Stijlkamer, een presentatie in de boven foyer, een brainstorm, workshops op twee etages…Of een combinatie van alles. We denken graag met u mee en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De theaterzaal geeft dankzij de brede opstelling een intieme sfeer waardoor u gemakkelijk vanaf het podium contact hebt met uw publiek.

Techniek & catering

Qua techniek is Diligentia goed aangekomen in de 21e eeuw!

Op culinair gebied zijn de mogelijkheden in Diligentia legio. We adviseren u graag!