TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert. En de keuken… die is op Michelin niveau!

 

Gastmanschap

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Break-out rooms..? Ja, er zijn er maar liefst 12. Alleen wij noemen het: inspiraties op locatie. Vastroesten kan altijd nog in een standaard congrescentrum maar nu is het de mooiste tijd om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan : een sfeervol commerciële culturele toplocatie met de beste professionals op het gebied van gastmanschap en commerciële kennis. Beoordeling TOBACCO Theater in 2017 : een 9,2 .  Dat is alleen al een belevenis op zichzelf!

 

Commercie ontmoet Cultuur : C2C

De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers van haar nationale en inter-nationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in het TOBACCO Theater.

 

REFERENTIES

Wie gingen u voor.

Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

 

Events op maat

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

 

Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen?

Neem contact met ons op 0031(20) 3300670 / info@tobacco.nl of neem een kijkje in ons Locatieboek http://tobacco.nl/locatieboek

Wilt u een digitale rondleiding: klik dan hier voor onze 360 @ rondleiding http://alsofjeerbent.nl/panoramas/Tobacco/