Adres & Contact

Ons adres

Goudseweg 32 2411 HL Bodegraven

Telefoon

Tulip Inn Bodegraven is zeer centraal gelegen aan de A12. Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Het meetingcenter ligt midden in het Groene Hart, tussen natuurgebieden als de Nieuwkoopse en Reeuwijke plassen. Als u uw bijeenkomst even wilt onderbreken voor een boottocht of een prachtige wandeling door de natuur, dan is dit dé ideale locatie. Ons parkeerterrein beschikt over ruim 200 parkeerplaatsen waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Het meetingcenter beschikt over 6 schakelbare zalen, waardoor er altijd een zaal perfect aansluit bij uw wensen. Het meetingcenter biedt ruimte aan 2 tot 200 personen. Er is een breakout ruimte

aanwezig waar uw gasten zichzelf kunnen voorzien van een espresso, een cappuchino of een koffie verkeerd. Het enthousiaste team verzorgt graag uw vergadering, congres, productpresentatie of feestelijke bijeenkomst. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten bent u aan het juiste adres bij Tulip Inn Bodegraven, de comfortabele hotelkamers, het sfeervolle restaurant en de gezellige bar bieden alles wat u nodig hebt. De openingstijden voor bijeenkomsten zijn altijd bespreekbaar.

Wij informeren u graag en kijken uit naar uw komst!