Vidaa staat voor een leven in balans. Op een prachtige natuurrijke locatie in de omgeving van Rotterdam, bieden wij diverse activiteiten, zowel zakelijk als privé, die binnen deze grondgedachte passen. Vidaa laat zich inspireren door de Blue Zones. Dit zijn 5 zones in de wereld waar gemiddeld genomen de meeste ‘centennials’ wonen (mensen ouder dan 100 jaar).

Efficiënt vergaderen is een kunst. Een goede voorzitter, agenda en notulist zijn een voorwaarde. Maar wist u ook dat wetenschappelijk is aangetoond dat de aandacht na 45 minuten sterk vermindert? Vidaa ondersteunt u om uw vergadering efficiënter te maken. Dit doen wij door u in de gelegenheid te stellen de vergadering te onderbreken met een andere activiteit, zoals een bootcamp, een meditatiesessie, een golf clinic of een wandeling door de natuur.

Bij iedere vergadering wordt u standaard verzorgd met biologische koffie en biologische thee. De hersens van de deelnemers van de vergadering worden gestimuleerd met deze ‘brainboosting’ health shake.

Vidaa biedt tevens uitstekende mogelijkheden om (grote) bedrijfsfeesten te geven. Het natuurrijke eiland, de vele aantrekkelijke locaties in combinatie met goed entertainment of een leuk thema, maken van uw feest een gegarandeerd succes! Het pittoreske buitenterrein op Vidaa ademt sfeer. Vidaa biedt diverse arrangementen om hier optimaal gebruik van te maken. Zo kunt u denken aan een kerstborrel in een winter wonderland thema, of een zomerse barbecue op een inspirerende buitenlocatie.

Aantal zalen – minimum en maximum aantal personen

6 zalen. Het minimum aantal personen is afhankelijk van welke zaal men wenst. Door de diversiteit aan zalen hebben wij voor elke groep een gepaste locatie.

Uitgaande van een carré opstelling zijn de maximale aantallen. In een theater opstelling zijn dit uiteraard meer personen.

  1. De Hooiberg – 24 personen
  2. De Mongoolse Ger – 70 personen
  3. Vidaa Rest – 40 personen
  4. Pura Vidaa – 220 personen
  5. ’t Buytenhuis – 40 personen
  6. De Wijnbar – 24 personen